Doç. Dr. Meryem Berrin BULUT

EğitimBilgileri
Lisans, Anadolu Üniversitesi, İktisat Fakültesi,Çalışma Ekonomisi Ve Endüstri İlişkileri Bölümü, Türkiye 2019 -2022
Doktora,Erciyes Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü,Felsefe ve Din Bilimleri ,Türkiye 2017 -2022
YüksekLisans,ErciyesÜniversitesi,SosyalBilimler Enstitüsü,Felsefe veDinBilimleri ,Türkiye 2015 -2017
Doktora,AnkaraÜniversitesi,SosyalBilimler Enstitüsü,Psikoloji,Türkiye 2011 -2017
YüksekLisans,UniversiteitUtrecht,SocialeWetenschappenInstituut,Psychologie ,Holanda 2008 -2008
Lisans,UniversiteitUtrecht,SocialeWetenschappenFaculteit ,Psychologie ,Holanda 2005 -2008
YabancıDil er
İngilizce,C2Ustalık
Flemenkçe,C1 İleri

Yaptığı Tezler
Doktora,TANRIYA BAĞLANMANIN YORDAYICILARI: ÖLÜM KORKUSU VE TANRI İNANÇ BİÇİMLERİ, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Psikoloji Bölümü, 2022
Yüksek Lisans, BENLİK SAYGISI, DİNİ DÜNYA GÖRÜŞLERİ VE HAYATIN AMACININ ÖLÜM KAYGISI ÜZERİNE ETKİSİNİN
İNCELENMESİ, Erciyes Üniversitesi,Sosyal Bilimler Enstitüsü,Felsefe ve Din Bilimleri ,2017
Doktora,ERKEK ÇALIŞANLARIN ÖRGÜTSEL BAĞLILIK,ÖRGÜTSEL SİNİZM VE İŞTEN AYRILMA NİYETLERİNİN YATIRIM
MODELİÇERÇEVESİNDEİNCELENMESİ,AnkaraÜniversitesi,SosyalBilimler Enstitüsü,Psikoloji,2017
YüksekLisans,VROUWENNAARDETOP,MAARHOEDOENWEDAT?,UniversiteitUtrecht,SocialeWetenschappen,
Psychologie,2008
Araştırma Alanları
Sosyal ve Beşeri Bilimler,Psikoloji,SosyalPsikoloji
Akademik Unvanlar / Görevler
Dr.Öğr.Üyesi, SivasCumhuriyetÜniversitesi, EdebiyatFakültesi,PsikolojiBölümü,2019 -DevamEdiyor
AraştırmaGörevlisi,KırşehirAhiEvranÜniversitesi,Fen-EdebiyatFakültesi,PsikolojiBölümü,2012 -2019
Akademik İdariDeneyim
Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı,Sivas CumhuriyetÜniversitesi, EdebiyatFakültesi, PsikolojiBölümü,
2021 -DevamEdiyor
Anabilim/BilimDalıBaşkanı,SivasCumhuriyetÜniversitesi,EdebiyatFakültesi,PsikolojiBölümü,2020 -2022
BölümBaşkanı,SivasCumhuriyetÜniversitesi,EdebiyatFakültesi,PsikolojiBölümü,2020 -2022
Anabilim/BilimDalıBaşkanı,SivasCumhuriyetÜniversitesi,EdebiyatFakültesi,PsikolojiBölümü,2019 -2022
FarabiKoordinatörü,SivasCumhuriyetÜniversitesi,EdebiyatFakültesi,PsikolojiBölümü,2020 -2021

Fatma KORKMAZ

Merhaba ben Fatma KORKMAZ Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 3. Sınıf Psikoloji öğrencisiyim. Aslen Adıyamanlıyım. Gaziantep Sabahattin Zaim Sosyal Bilimler Lisesinden mezun oldum. Şu anda da ayrıca örgün olarak Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda Adalet bölümünü okumaktayım. Kendimi akademik alanda yetkin bulduğum için akademik alanda ilerleme göstermek için çaba harcıyorum. Psikoloji alt alanlarından Adli Psikoloji alanında ilerlemek istiyorum. Ve bu alana olan ilgim için de alansal çalışmaları takip ediyorum. Bu proje eğer onay alırsa Türkiye’ nin yarısından çoğu için hayatın anlamı belki de artacaktır. Birçok insan vardır ki düşünceleri görmezden gelinip yok sayılan. Ruh sağlığının, psikolog ve biz psikolog adaylarının en büyük amacı insanların biricikliğini ön koşul sayıp onlara değer vermeyi kendimize görev edinebilmektir.

Dilek ERGİN

Merhaba ben Dilek ERGİN. 22 yaşındayım. Diyarbakır’da doğdum. Gaffar Okkan Anadolu lisesinden mezun oldum. Sivas Cumhuriyet üniversitesinde 3.sınıfta olup psikoloji lisansı almaktayım. Anadolu üniversitesinde açıktan Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik bölümünü okumaktayım. Psikoloji alanında kendimi geliştirmek ve yüksek lisans yapmak istiyorum. Fizyolojik sağlık kadar psikolojik sağlığın da çok önemli olduğu bilgisini topluma aşılayabilmeyi ve herkesin psikolojik desteği eşit bir şekilde alabilmesi için ilk adım olarak yaptığımız bu projeyi daha iyi yerlere taşıyabilmek en büyük hedeflerimden biri.

Mizgin ATLADAN

Merhaba değerli okuyucular ben Mizgin Atladan. 21 yaşındayım. Şanlıurfa’da doğdum. Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde psikoloji bölümünü okumaktayım .
Psikoloji ile olan merakım ve ilgimi sizlere şöyle ifade edeyim insanların yaşamlarına dokunmak, onların hayatlarında yer almak ve onları iyi edebilmek en çok istediğim şeylerden biri. Zamanla bu alanda profesyonelleşmenin daha doğru olduğunu düşünüp lisans eğitimimi psikoloji dalında yapmayı kararlaştırdım ve psikoloji alanında sosyal medyadan insanlara içerik üreticiliği yapmaya başladım.
Sitemizin amacı Türkiye’ de yaşayan farklı dillere sahip kişilerin, engellilerin ve ataerkil toplumlardaki kadınların ruh sağlığı açısından daha rahat ve güven içerisinde hizmet alabilmelerini sağlamaktadır.